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  • Fonte: Polímeros : Ciência e Tecnologia. Unidade: FZEA

    Assuntos: FILMES COMESTÍVEIS, LECITINAS, GELATINA, SURFACTANTES

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    • ABNT

      DIAS, Tatiana P et al. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films. Polímeros : Ciência e Tecnologia, v. 23, n. 3, p. 339-345, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005. Acesso em: 15 maio 2024.
    • APA

      Dias, T. P., Grosso, C. R. F., Andreuccetti, C., Carvalho, R. A. de, Galicia-García, T., & Martínez-Bustos, F. (2013). Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films. Polímeros : Ciência e Tecnologia, 23( 3), 339-345. doi:10.4322/polimeros.2013.005
    • NLM

      Dias TP, Grosso CRF, Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films [Internet]. Polímeros : Ciência e Tecnologia. 2013 ; 23( 3): 339-345.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005
    • Vancouver

      Dias TP, Grosso CRF, Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films [Internet]. Polímeros : Ciência e Tecnologia. 2013 ; 23( 3): 339-345.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005
  • Fonte: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Assuntos: FILMES COMESTÍVEIS, SURFACTANTES, LECITINAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      ANDREUCCETTI, Caroline et al. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films. Journal of Food Engineering, v. 103, n. 2, p. 129-136, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007. Acesso em: 15 maio 2024.
    • APA

      Andreuccetti, C., Carvalho, R. A. de, Galicia-García, T., Martínez-Bustos, F., & Grosso, C. R. F. (2011). Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films. Journal of Food Engineering, 103( 2), 129-136. doi:10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007
    • NLM

      Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F, Grosso CRF. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2011 ; 103( 2): 129-136.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007
    • Vancouver

      Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F, Grosso CRF. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2011 ; 103( 2): 129-136.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007

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